Greendez - hlor dioksid 20/1

27.600,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni

Predstavljamo Vam novo univerzalno sredstvo za dezinfekciju - GREENDEZ. To je novi preparat proizveden na bazi hlor dioksida, koji je sakupio u sebi sve prednosti ove aktivne supstance i bez problema može biti adaptiran radi rešavanja različitih zadataka. Efikasan je protiv širokog spektra mikroorganizama, ima veoma brzo delovanje i nisku toksičnost, pa je zbog toga idealan za dezinfekciju u mnogim oblastima.

Preparat GREENDEZ je upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda. Poseduje sve dozvole i setrifikate, koji mu omogućavaju da bude u prometu u Srbiji.

Primena: u zdravstvu , obdaništima, javnom prevozu, bazeni, sportski objekti itd..sva mesta  gde je velika frekvencija stanovništva.

 

Sredstvo u obliku preporučenog  rastvora spremno za primenu, ima antimikrobno delovanje prema:

 1. Gramnegativnim i grampozitivnim bakterijama ( uključujući mikobakterije tuberkuloze – testirano je na Mycobacetrium terrae, spore bacila, legionarsku bolest, patogene posebno opasnih infekcija – kuga, tularemija, kolera, antraks, hemoragična ešehirioza),
 2. Virusima ( Koksaki, Echo virus, polio, enteralni i parenteralni hepatitis, koronavirus, rotavirus, norovirus, HIV, grip tipa A, uključujući H5N1, H1N1, tip B, paragrip, atipična pneumonija, adenovirus i dr. patogeni akutne respiratorne virusne infekcije ( APVI ), herpes, citomegalija )
 3. Gljivicama iz roda Candida i Aspergilus, dermatofitima, plesnima, služi za dekontaminaciju RNK i DNK različitog porekla ( aplikoni, bakterije i virusi ).

Preparat GREENDEZ se u svetu koristi više od 10 god., a od sada ga ima i na našem tržištu.

 

Zbog svojih superiornih osobina, naročito se preporučuje za DEZINFEKCIJU VODE centralizovanih sistema vodosnabdevanja, za dezinfekciju vode bazena za plivanje i za dezinfekciju otpadnih voda.

 Njegove prednosti u odnosu na ostala dezinfekciona sredstva se ogledaju u tome što je on:

 • 12 puta efikasniji od hlora ( hipohlorita ),
 • 2 puta je manje korozivan i 5 puta brže deluje od vodonik peroksida,
 • Efikasan je u širokom opsegu pH vrednosti,
 • Uklanja biofilm, snažno deluje na alge I spore,
 • Odlično neutrališe mirise,
 • Omekšava vodu oksidacijom jedinjenja gvožđa i mangana,
 • Održava bakteriostatski efekat u sistemima za distribuciju vode do 7 dana, a za sve to vreme uklanjaju se mikrobiološke naslage,
 • Nije toksičan i ne ostavlja opasne nusproizvode,
 • Ne zahteva specijalnu skupu opremu.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti distributeru na telefon 063/ 644 135 i

011 / 4235 910, kontakt osobi Verici Milovanović.