Rasterivač ptica bird stop-3 kom.

930,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Kod proizvoda - SKU 39827

STOP BIRDS je igličasta zaštita izrađena od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala (nerđajući čelik S304) i polikarbonantne baze otporne na vremenske prilike i na temperaturu od -40 do +150oC. Proizvod je prirodan i vrlo efikasan u zaštiti od golubova, vrabaca, svraka, vrana i drugih ptica. Iglice su savitljive i zatupljene na vrhu, tako da predstavljaju mehaničku prepreku za ptice, blago ih odgurujući od površine na kojoj je postavljen.

STOP BIRDS i tako u potpunosti onemogućava njihovo pristajanje, zadržavanje i gnežđenje. Igličasta zaštita jenestabilna i neprijatna za pticu tako da će sprečiti njihovo sletanje na krov, terasu, prozor i ostale ravne i krive površine. Prepreke ne povređuju ptice, već ih samo odvraćaju od namere, a na kraju primoravaju da zauvek promene mesto sletanja i zadržavanja.

STOP BIRDS je vrlo jednostavan za instalaciju (lepak, silikonski git, šrafovi, ekseri), pa može biti instaliran na ravnim krovovima, pločicama, na klima uređajima, na svim vrstama podloga, od kamena, stakla, lima, cigle, drveta i metala.

 

PREDNOSTI:

- ekonomičan i lak za instalaciju

- efikasno odvraća ptice zauvek

- ekološka zaštita

- humana zaštita (ne povređuje ptice)

- jednokratno ulaganje i vek trajanja neograničen

 

Specifikacije: Baza: Polikarbonatna plastika UV tretirana Iglice: Nerđajući čelik Prečnik iglice: 1 mm Dužina iglica: 10 cm Broj iglica: 40 Dužina baze: 50 cm Širina (raspon) iglica: 6 cm (unutrašnje), 13 cm (spo